Nnieuws: Rotary Herentals : “G-Sportief goede doel van onze spetterende The80’sParty op 20/04”

Gepost door Herman Gezelle

 

Rotary Herentals heeft sinds vorig jaar dé ideale partyformule met hun succesvolle The70’s-Party te pakken.  Op zaterdag 20 april mag je de denderende The80’sParty in De Kapel Herentals niet missen.  Het goede doel G-Sportief staat er centraal. 

Donderdagavond bracht Rotary samen met hun Nederlandse collega’s uit Meierijstad (Noord-Brabant, gemeente ex-Veghel) een boeiend bezoek aan vzw To Walk Again in het AZ Herentals.     

Rotary voorzitter Luc Verheijen : “Krachtige fundraiser-acties basis voor onze goede doelen”

 

“Bij Rotary Herentals vormen we een bruisende gemeenschap van vriendschap en samenhorigheid”, zegt voorzitter Luc Verheijen  “Door het organiseren van krachtige fundraiser-acties zoals onze The70’sParty vorig jaar, en binnenkort The80’sParty op 20/4, én individuele activiteiten zamelen we geld en middelen in om projecten te steunen die investeren in de toekomst van onze jongeren.

Afspraak zaterdag 20 april The80’s Party in De Kapel met een DJ die je continu op de dansvloer laat plakken : de énige échte DJ Wouter BEX – met klak of zonder : een fuifbeesie met vakmanschap én allure!  Niet te missen.  Tickets HIER.  Doneren kan ook”

 

Goede doel G-Sportief – To Walk Again vzw

 

“To Walk Again vzw activeert mensen met een beperking”, zegt  directeur Thomas Caers.  “Als erkende vrijwilligersorganisatie ondersteunen wij projecten om mensen met een ingrijpende fysieke beperking een volwaardig leven te doen leiden en maximaal bij te dragen tot de samenleving.

REVAlution Center

Vanuit de droom om terug te kunnen stappen, introduceerde To Walk Again in 2016 als eerste de Ekso staprobot in ons land. Een nieuwe wending die aan de basis ligt van de oprichting van het Revaluation Center in AZ Herentals in september 2017. In dit post-revalidatiecentrum ligt de focus op levenslang bewegen en revalideren in combinatie met hoog-technologie.”

 Foto’s Johan Temmerman/NNieuws.

Bron: Nnieuws

Meer nieuws

© 2023 Rotary Club Herentals. Powered by

logo bruin