Blog Zonevergadering

Zonevergadering

Donderdag 31 augustus 2023

Rotary Herentals in de spotlight : Inspiratie & heuse toekomstplannen!

Op donderdag 31 augustus 2023, in het sfeervolle Link21 , organiseerden we met Rotary Herentals deze keer de jaarlijkse zonevergadering. Een indrukwekkende opkomst van 59 enthousiaste leden, waaronder vertegenwoordigers van omliggende Rotary Clubs, gaf blijk van de levendige gemeenschap die onze club kenmerkt.

De avond begon met een warm welkom van onze voorzitter Luc Verheijen, gevolgd door een begroeting van adjunct-districtsgouverneur Peter Vanommeslaeghe. Met enkele veelbelovende agenda’s in het verschiet, deelden de clubs binnen ons district hun toekomstige activiteiten.

Ook wij presenteerden onze sprankelende plannen voor de toekomst, waaronder de tweede editie van onze succesvolle 70’s party en mogelijke dart- en golfevenementen. Met deze dynamische visie weerspiegelden we het voortdurende streven naar vernieuwing binnen onze club.

De culinaire hoogtepunten van het sharing menu, verzorgd door Link21, voegden een smaakvolle dimensie toe aan de avond. Van mini-kroketjes tot entrecote, het menu was een culinaire reis die de zintuigen prikkelde.

Onze gastspreker, Els Van Doesburg, nam het podium in met een boeiende presentaties over de nuances van de zogenaamde woke-cultuur . Karl Merckx leidde Els vakkundig in, waarna voorzitter Luc Verheijen haar een prachtige ruiker overhandigde als blijk van waardering.

 

Het slotwoord door oprichter Herman Willems benadrukte de traditie en het succes van de zonevergaderingen, waarbij de gemeenschap van Rotary-leden samenkomt en groeit. De avond eindigde met een gevoel van verbinding en enthousiasme voor wat de toekomst van onze club zal brengen. Want samen bouwen we aan een betere toekomst!

© 2024 Rotary Club Herentals. Powered by