Blog Voordracht Wim Dewindt

Voordracht Wim Dewindt

Donderdag 9 november 2023

Wim Dewindt bracht een voordracht van Kaliber!

Op donderdag 9 november bracht Wim Dewindt, algemeen directeur van maatwerkbedrijf Kaliber een voordracht tijdens onze statutaire vergadering die voor deze gelegenheid plaatsvond in het sfeervolle Pot au Feu te Olen. Tijdens zijn voordracht nam hij ons mee in hoe hij strategieën ontwikkelt en deze met plezier en voldoening implementeert voor het coachen en motiveren van zijn inclusief team bij Kaliber. 

Wim’s bevlogenheid en de informatieve presentatie brachten niet alleen nieuwe inzichten over Kaliber zelf, maar inspireerden ook een bredere kijk op de toekomst. De plannen die hij toelichtte omtrent een nieuw bouwcomplex, voegden als het ware nóg een extra dimensie toe aan het beeld van dit bedrijf in ontwikkeling. Kortom, zijn verhaal over de evolutie van een exclusieve werkplaats naar een inclusief bedrijf boeide en opende de ogen enorm bij al onze aanwezige leden.

Ondanks enige haast tijdens het diner, waar de kok de timing van de gerechten niet helemaal kon afstemmen op de spreker, genoten we met onze club van een voortreffelijke maaltijd met de deuntjes van de spiegeltent ,die op dat moment de Olense markt inpalmde, op de achtergrond.

De avond eindigde in stilte, zonder gong, maar met een collectief besef dat deze bijeenkomst niet zomaar een statutaire vergadering was, maar vooral een stap richting een nieuwe toekomst. Met Rotary Herentals zullen we ons blijven inzetten voor inclusie en inspiratie, waarbij elke avond een kans is om te leren en te groeien!

 

© 2024 Rotary Club Herentals. Powered by