Blog Verkiezingen

Verkiezingen

Donderdag 14 december 2023

Een nieuwe voorzitter in zicht!

Na het inspirerende werfbezoek aan De Gaanderij eerder op donderdag 14 december kwamen we in de avond met ons gezelschap samen in Bistro Le Paige voor een heerlijk diner gekoppeld aan onze jaarlijkse verkiezingen.

We verzamelden met z’n allen om 18u aan Bistro Le Paige met onze partners en genodigden. Zo was ook Stefanie De Schepper, HR-manager van Henco aanwezig na onze fijne ontmoeting tijdens het bedrijfsbezoek op 12 oktober. 

Na een paar uur rondgewandeld te hebben over de site van De Gaanderij, was het heerlijk om de voetjes even onder tafel te kunnen schuiven om te genieten van een heerlijk diner en een informeel avondje netwerken.

Zo spraken we verder over wat onze club drijft en wat we doen. En dan met name vooral de toekomstige plannen voor ons jeugdproject dat steeds meer vorming en invulling begint te krijgen. Wij kunnen alvast niet wachten op wat de toekomst brengt!

En over toekomst gesproken, was dan plots het moment aangebroken om een nieuwe voorzitter te kiezen die actief zal zijn vanaf juni 2025. De voorzitter die in juni 2024 het stokje zal overnemen van Luc Verheijen werd vorig jaar reeds gekozen. Wij zijn alvast benieuwd wat Wim Liekens met ons zal ondernemen tijdens zijn voorzitterschap. 

Wie zijn opvolger wordt? Dat houden we nog even als verrassing!

© 2024 Rotary Club Herentals. Powered by