Blog THE 70’s PARTY

LOGO_FINAL-02

Zaterdag 11 maart 2023

The 70's Party : Dansen voor lokale hulporganisaties!

Op zaterdag  11 maart was het na een lange voorbereiding dan eindelijk zover! Om de 50ste verjaardag van onze club te vieren organiseerden we een allereerste editie van The 70’s Party! Maar Rotary Herentals zou Rotary Herentals niet zijn, moesten we alleen de verjaardag van onze club vieren tijdens dit evenement. We koppelden de lokale hulporganisaties Olivia Fund en Den Brand aan dit evenement et voilà, een nieuw jaarlijks fundraiser concept was geboren! 

De bruisende sfeer begon met een warm welkom door onze eigen club, die de zaal omtoverden tot een groovy dansvloer. De avond beloofde een onvergetelijke ervaring te worden, en DJ Bex stond klaar om de juiste deuntjes uit de jaren ’70 te draaien.

Al snel vulde de dansvloer zich met onze eigen Rotary-leden, bevriende clubs uit de buurt en nog talloze anderen die onze toffe gemeenschap nog een stukje verder deden groeien. Uiteraard waren ook onze eregasten van Olivia Fund en Den Brand aanwezig. Want er kon natuurlijk geen 70’s Party zijn zonder onze goede doelen! The 70’s Party bood dus niet alleen de kans om te dansen op tijdloze hits, maar ook om oude vrienden te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen binnen de warme Rotary-gemeenschap.

Zoals eerder de dansvloer vol vloeide, vloeide ook de champagne, de wijnen en de bieren. Maar vooral vloeide ook ons potje vol met steuncentjes voor onze goede doelen!

De avond werd afgesloten met een knaller, waarbij de laatste danspassen werden gezet en herinneringen werden gemaakt die nog lang zullen nazinderen. 

Zo bewezen we  dat feesten met een doel niet alleen verheffend, maar ook onvergetelijk kan zijn! Ben jij er de volgende keer ook bij?

© 2024 Rotary Club Herentals. Powered by