Blog Meierijstad

Bezoek Meierijstad

Donderdag 16 november 2023

Bezoek aan Meierijstad : Toys for Boys

Op donderdag 16 november 2023 beleefden we met Rotary Club Herentals een buitengewone avond in Meierijstad met onze vrienden van zusterclub Rotary Veghel. Na lang in spanning gehouden te zijn omtrent het programma, werden de hoge verwachtingen dan eindelijk ingelost. Een bezoek aan Kaeve Cars in Uden paste precies in de cryptische omschrijving ‘Toys for Boys’ . Maar de avond had naast dit bezoek nog veel meer verrassingen in petto!

Alvorens we vertrokken stond er al zo’n verrassing klaar in de vorm van Erwins elektrische auto die toch net wat aan de krappe kant bleek te zijn voor vijf personen. Tetrisgewijs wisten we ons toch in de wagen te puzzelen en trokken we richting Meierijstad. Marc had dan weer last van laad-stress en hield de hele rit met argusogen de batterijstatus van de auto in de gaten.   

Eens aangekomen bij Kaeve cars, hét Nederlandse mekka voor autoliefhebbers, werden we ondergedompeld in de wereld van exclusieve auto’s en motoren door een inspirerende rondleiding. Een hoogtepunt van het bezoek waren de waardevolle inzichten van twee bijzondere gastsprekers: Arjan van der Heijden, algemeen directeur van Van den Heuvel Logistiek, en Niels van Roij, de getalenteerde auto-ontwerper van Niels van Roij Design. Hun verhalen en diepgaande expertise in de industrie wisten ons zeker te inspireren!

Na een avond vol interessante gesprekken en ontdekkingen, verzamelde de groep zich bij Café Massimo, de lunchroom van Kaeve Cars, voor een smakelijke maaltijd. Deze informele setting bood een uitstekende gelegenheid voor verdere gesprekken en netwerkmogelijkheden.

Uiteindelijk werd het een dag vol waardevolle ervaringen en een vruchtbare ontmoeting tussen onze beide clubs, waarbij niet alleen nieuwe inzichten werden opgedaan, maar ook blijvende connecties werden gevormd die de kern vormen van onze Rotary-familie.

© 2024 Rotary Club Herentals. Powered by