Blog Familiedag ‘t Zwin

Familiedag 't Zwin

Zaterdag 2 september 2023

Onze familiedag? Daar hadden we z(w)in in!

Op een stralende zaterdag in september kwamen we met onze club samen voor een fietsavontuur in Knokke. Gewapend met elektrische huurfietsen begonnen we aan een 30 km lange fietstocht langs pittoreske fietsknooppunten in de omgeving van Knokke en het Zwin.

Het avontuur begon met een ongeplande pauze omwille van fietspech. Na onze bewogen rit en een smakelijke lunch bij ‘t Zwin Shelter, vervolgden we ons avontuur met een deskundige gids die ons het Zwin in leidde. Hier ontdekten we de geheimen van de dierentaal, kregen we enkele confituurrecepten mee, en kregen we een kijkje in het wonderlijke zwinneblomme-gebied. Niet zonder avontuur beleefden we ook enkele ongelukkige valpartijen tijdens het blotevoetenpad, maar niets kon de sfeer bederven!

Het avondeten bij restaurant Charl’s zorgde voor een smakelijke afsluiting van de dag. We genoten van heerlijke gerechten op het gezellige terras, en een speciale vermelding voor de gastvrijheid voor restaurant Charl’s is hier ook zeker op zijn plaats. 

Met alle incidenten binnen dezelfde dag onder controle, keerden we terug naar Herentals met herinneringen aan een dag vol avontuur, goed gezelschap en heerlijk eten. Wij zijn alvast klaar voor de familiedag van volgend jaar! Ben jij er dan ook bij?

© 2024 Rotary Club Herentals. Powered by