Blog Damesactiviteit Serrezingen

Serrezingen

Maandag 13 november 2023

Sfeervol serrezingen met de dames van Rotary Herentals!

“Wat onze mannen kunnen? Dat kunnen wij ook!” Met deze insteek organiseerden ook de dames van Rotary Herentals een verrassingsactiviteit. Op maandag 13 november organiseerden de vrouwen een gezellig avondje serrezingen bij Vzw Vonk Atelier te Geel.

De prachtige feeërieke druivenserre van Vonk Atelier vormde het decor voor een prachtige avond vol muziek en gezelligheid. en hoewel enkele dames het event al hadden geraden, was de verrassing bij de meerderheid toch op het gezicht af te lezen. Ze werd duidelijk gesmaakt!

Wat verder ook gesmaakt werd, was het heerlijke aperitief dat ons werd aangeboden door onze gastvrouw Lien. Na een eerste hapje en drankje begeleidde ze ons door een muzikale reis van samen zingen. Én dat met onze eigen playlist! Als duizendpoot in creativiteit en muzikaliteit wist ze dan ook perfect hoe ze ons op een harmonieuze manier samen kon laten zingen. Van Bart Peeters tot Robin Williams en zelfs ABBA kwam aan bod. We zongen de longen uit ons lijf! 

Na afloop genoten we van een heerlijk diner door traiteur Sysmans, aangevuld met een heerlijk dessertenbuffet van de eigen makelij van onze gastvrouw Lien en haar zoontje Emiel. Alles samen, kunnen we terugblikken op een fantastische avond vol creativiteit en gezelligheid. En dat is zéker voor herhaling vatbaar!

© 2023 Rotary Club Herentals. Powered by

logo bruin