Blog Boxnight

Boxnight

Donderdag 23 november 2023

Rotary Herentals in de ring : Thaibox night met Lesley Dada

Op donderdag 23 november stapten we met  Rotary Club Herentals uit onze comfortzone voor een onvergetelijke avond vol adrenaline en sportiviteit. We waren te gast bij Overdrive Sports in Geel voor een tryout boxnight, onder leiding van niemand minder dan voormalig wereldkampioene Lesley Dada.

De avond begon met drie intense opwarmingsoefeningen, waarbij de leden zich klaarmaakten voor het echte werk. Lesley, met haar uitgebreide ervaring in thaiboxen, leidde de groep met enthousiasme door de basisprincipes en technieken van deze uitdagende vechtsport. Haar passie voor de sport werkte aanstekelijk en inspireerde ons om onze grenzen te verleggen en nieuwe vaardigheden te ontdekken.

Na afloop van de actieve sessie vertrokken we met onze groep richting Brasserie Odette, gelegen in het centrum van Geel, voor een welverdiende maaltijd. Daar werden verhalen gedeeld over de avond, met de adrenaline van het thaiboxen nog voelbaar. Het diner bood een informele setting om te ontspannen na de intensieve training, waarbij we genoten van elkaars gezelschap en de culinaire hoogstandjes van de brasserie.

De tryout boxnight was niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een gelegenheid voor onze club om samen te komen, grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen te delen. Kortom, het was een avond vol energie en vriendschap.

© 2024 Rotary Club Herentals. Powered by